Under Construction

Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Zie onderstaand tekst of ga naar mijn LinkedIn-pagina.

Linked In

Klik hier om dit venster te laten verdwijnen.

Persoonlijke website van Paul Kemps

Welkom op mijn digitale speeltuin. Ik had tot 2012 de domeinnaam "BitsAndPaper.nl" geregistreerd naar aanleiding van de start van mijn opleiding "Webdevelopment" bij de College of MultiMedia. De naam "Bits and Paper" had ik gekozen vanwege de raakvlakken tussen de grafische industrie en de digitale communicatie, waarin ik mij toen bevond. In de derde module van de opleiding bij CMM ben ik mijn eigen website gaan bouwen. Kijk in mijn portfolio voor het eindresultaat van de MultiMedia opleiding. Inmiddels ben ik begonnen aan een opleiding HBO Bachelor Communicatie en heb ik de domeinnaam een meer algemene karakter gegeven.

En nu ben ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wie zoekt een communicatiedeskundige.

Ik bied aan:
Als je een projectmanager / relatiebeheerder / communicatiemedewerker zoekt met veel geduld, leergierigheid en collegialiteit, dan ben ik je man. Mijn verdieping ligt in de grafimedia en mijn verbreding in multimedia en in de communicatie. Ik heb een jarenlange ervaring als adviseur, verkoper binnendienst en projectmanager.

Persoonlijk profiel:
Resultaatgerichte en vindingrijke projectmanager die optimaal functioneert in een omgeving waar de werkdruk hoog is maar waar toch de ruimte wordt geboden tot het ontwikkelen van alternatieven. Sterk en daadkrachtig in één op één situaties waarbij ideeën met verve naar de klant worden overgebracht. Planmatig en strategisch en in de uitvoering accuraat en nauwkeurig. Ambitieus en analytisch. Naar de collega's toe een goed teamlid en vraagbaak.

Ik ben een echte C.A.T.C.H: Creative, Ambitious, Teamplayer, Customer driven en Honest.

Een uitgebreide CV is op verzoek beschikbaar.

Wie heeft de gouden tip om mij aan een nieuwe uitdaging te helpen, waarin ik mijn HBO-bachelor opleiding kan vervolgen. Ik ben klaar om uw adviseur in online en offline communicatie te zijn.

 • Opdrachtgever:

  College of MultiMedia

  Opdracht:

  CMM mm6 opdracht

  Onderwerp:

  Flashopdracht met ActionScript

  Geleverd:

  januari 2012

  Technieken:

  Adobe Flash Professional CS5, ActionScript 3.0 en PHP

  bekijk project

LOGIN

Met een verkregen gebruikersnaam en wachtwoord
kunt u inloggen op mijn ervaringenpagina.
Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder uw email-adres in.


Heeft u nog geen inloggegevens? Vul dan het contactformulier in met uw reden om in te loggen op mijn ervaringenpagina.

Venster sluiten